Κατασκευή ιστοσελίδων στα Χανιά

Κατασκευή ιστοσελίδων στα Χανιά

Κατασκευή ιστοσελίδων στα Χανιά, μέσω τελευταίων τεχνολογιών, φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, με responsive web design.

Για να εμφανίζονται σωστά σε smart phones & tablets, που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας και ενισχύει την εικόνα της επιχείρησής σας, παρουσιάζοντας με τον βέλτιστο τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο προσιτή η κατασκευή ιστοσελίδων στα Χανιά!

Στη Hostsun η κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με τη χρήση των δημοφιλέστερων open source λογισμικών WordPress ή Joomla. Παραμετροποιείται ανάλογα με τις ξεχωριστές σας ανάγκες ώστε να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή παρουσία της στις μηχανές αναζήτησης.

 Η διαχείριση της ιστοσελίδας σας μόλις παραδοθεί από εμάς και μετά από σύντομη εκπαίδευση, γίνεται εύκολα, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις κατασκευής ιστοσελίδων. Θα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαχειριστείτε όλες τις σελίδες του site σας και να ανανεώνετε το περιεχόμενό του (κείμενα, φωτογραφίες, video, κ.α.) όποτε θέλετε, μέσω της φιλικής σελίδας διαχείρισης (Content Manager System) του.

Κατά τον κατασκευή των ιστοσελίδων, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες καθώς και στην ασφάλεια της σελίδας σας.  Έτσι ώστε η σελίδα σας να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης στις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε. Επίσης σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας παρέχουμε φιλοξενία ιστοσελίδων με δωρεάν πιστοποιητικό ssl.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 1998 στα Χανιά , με εμπειρία και συνέπεια! Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για κατασκευή ιστοσελίδων στα Χανιά, σε χαμηλό κόστος!

Αν οι ανάγκες σας για παρουσία στο διαδίκτυο δεν απαιτούν επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας, καθώς και υποστήριξη. Ούτε και σας ενδιαφέρουν εξειδικευμένα θέματα επαγγελματικής σχεδίασης ιστοσελίδων και θέση στις μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας με φιλοξενία ιστοσελίδων της Hostsun. Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε μόνος σας ένα Joomla ή WordPress site