Αλλαγή εταιρείας για φιλοξενία ιστοσελίδων

Σκέφτεστε να αλλάξετε εταιρεία για φιλοξενία ιστοσελίδων?

Η απόφαση να αλλάξετε εταιρεία για φιλοξενία ιστοσελίδων είναι δύσκολη.. Θα πρέπει να σκεφθείτε για ποιους λόγους θέλετε να αλλάξετε, και αν αξίζει τον κόπο και το κόστος για φιλοξενία ιστοσελίδων. Είστε σίγουροι ότι αξιοποιείτε ότι σας προσφέρει η τωρινή εταιρεία που φιλοξενεί το site σας, και αν πρέπει να φύγετε από αυτήν γιατί είστε δυσαρεστημένοι; Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά θέματα που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας:

Γρήγορη Φιλοξενία Ιστοσελίδας, σε καλή τιμή

Καταρχήν, η εταιρεία που θα αναλάβει τη Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, θα πρέπει να παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Η υποστήριξη θα πρέπει να είναι το βασικότερο κριτήριο για την επιλογή εταιρίας φιλοξενίας ιστοσελίδων. Επίσης θα πρέπει να σας παρέχει δωρεάν πιστοποιητικό ssl , ένα καλό πίνακα διαχείρισης χώρου φιλοξενίας όπως το cpanel, και φυσικά γρήγορους και δυνατούς web hosting servers. Τέλος, η τιμή hosting θα πρέπει να κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια..

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα παρακάτω θέματα, τότε ναι, ίσως ήρθε ο καιρός για αλλαγή εταιρίας web hosting:

  1. Το site σας “πέφτει“ συχνά; – Αν παρατηρήσετε ότι το site σας συχνά δεν εμφανίζεται, λόγω προβλήματος στον web hosting server, ή βλέπετε συχνά μηνύματα λάθους του web server πχ 503 Service Unavailable, μάλλον ήρθε ο καιρός να αλλάξετε…
  2. Η τωρινή Φιλοξενία ιστοσελίδας καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης σας; – Η σελίδα σας ανοίγει γρήγορα; Ή η φιλοξενία ιστοσελίδων που πληρώνετε γίνεται σε ένα shared hosting server που πάρα πολλοί πελάτες μοιράζονται ένα μικρό web hosting server; Γίνονται καθημερινά/μηνιαία backups; Αν δείτε ότι αργεί να ανοίξει η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να διαπιστώσετε αν οφείλεται στην εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων και αν ναι να αλλάξετε..
  3. Απολαμβάνετε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για αυτό που πληρώνετε; Καλό είναι μία φορά το χρόνο να κάνετε κάποια έρευνα στην αγορά, καθώς ενδέχεται να έχουν προκύψει νέες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων με δωρεάν υπηρεσίες όπως δωρεάν web hosting ή δωρεάν πιστοποιητικά ssl, ή υπάρχουσες εταιρείες να προσφέρουν καλύτερες προσφορές web hosting.

Η σωστές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, θα σας προσφέρουν πακέτα πλούσια σε βασικά χαρακτηριστικά φιλοξενίας, με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τους πόρους που απαιτεί η ιστοσελίδα σας και πάντα σε λογικές τιμές.

Μην ξεχνάτε ότι όσο μεγαλύτερη είναι μια εταιρία τόσο πιο φαύλο σύστημα υποστήριξης έχει και όσο περισσότερους πελάτες έχει τόσο λιγότερους πόρους θα μοιράζονται..

Όπως και να έχει η επιλογή εταιρίας για φιλοξενία ιστοσελίδων είναι καθαρά δική σας υπόθεση αλλά πολύ βασικός παράγοντας επιτυχίας της ιστοσελίδας σας, καθώς στον αλγόριθμο κατάταξης αποτελεσμάτων αναζήτησης της google μετράει αρκετά η ταχύτητα που ανοίγει η σελίδα σας..