Πως αλλάζω εταιρία web hosting? Είναι εύκολο να αλλάξω εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Αρκετοί δυσαρεστημένοι πελάτες εταιριών web hosting διστάζουν να αλλάξουν εταιρία web hosting γιατί φοβούνται ότι είναι πολύπλοκη διαδικασία, ότι θα πέσει το site, δεν θα έχουν email κλπ..

Αρκετοί πελάτες μας ρωτούν: Το site μου φιλοξενείται από κάποιον άλλη εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Πώς μπορώ να μεταφέρω τη φιλοξενία της ιστοσελίδας  μου σε σας?

Για να δούμε όμως πόσο απλή και γρήγορη είναι η διαδικασία αλλαγής εταιρίας  φιλοξενίας ιστοσελίδων:

  1. Για να αλλάξετε εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων, και να αναλάβουμε εμείς την φιλοξενία της σελίδας σας θα πρέπει καταρχάς  να αποκτήσετε κάποιο από τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων της Hostsun. Αφού επισκεφθείτε το site μας www.hostsun.com,  και επιλέξετε το πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων που καλύπτει τις ανάγκες του site σας,  επιλέγετε “Παραγγελία” ,
  2. Στην συνέχεια :”Μεταφέρετε το domain σας από άλλο καταχωρητή ” για να μεταφέρετε το domain σας από άλλο καταχωρητή, ώστε να έχετε σε μία εταιρία domain & hosting.  συμπληρώνετε το domain σας και στην συνέχεια “Μεταφορά” και “Συνέχεια”.
  3. Στην συνέχεια επιλέγετε κύκλο χρέωσης και επιλέγετε “Συνέχεια”.  Κάθε πότε δηλαδή θέλετε να πληρώνετε για την φιλοξενία της σελίδας σας. Σας προτείνουμε ετήσιο κύκλο χρέωσης.
  4. Στο επόμενο βήμα συμπληρώνετε τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain. Αν δεν τον έχετε μπορείτε να τον ζητήσετε από τον προηγούμενο πάροχο σας, ή να μας ενημερώσετε σχετικά και να κάνουμε ενέργειες ώστε να τον λάβετε στο email σας. Εναλλακτικά μπορείτε να εισάγετε ένα εσφαλμένο ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και να μας ενημερώσετε αργότερα με τον σωστό.
  5. Στην συνέχεια επιλέγετε “Ολοκλήρωση”
  6. Στη συνέχεια εφόσον είστε πελάτης μας είδη, επιλέγετε “Έχετε ήδη εγγραφεί?” Ενώ αν είστε νέος πελάτης συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για την εγγραφή σας.
  7. Στη συνέχεια, αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο εδάφιο “Λεπτομέρειες Πληρωμής¨ και “Ολοκλήρωση παραγγελίας”. Αυτό ήταν ! Τελειώσατε!

Μόλις ενεργοποιηθεί το νέο πακέτο hosting σας, θα λάβετε το email υποδοχής με τίτλο “Πληροφορίες νέου λογαριασμού web hosting”το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για τη διαχείρισή του, όπως τα στοιχεία πρόσβασης στο cPanel σας και σύνδεσης με FTP.
Αφού δημιουργήσετε εκ νέου τα email σας και μεταφέρετε τα περιεχόμενα του site σας στο νέο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων , για να ολοκληρωθεί η μεταφορά θα πρέπει να γίνει αλλαγή των name servers του domain σας. Εναλλακτικά μπορείτε να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε εμείς τα αρχεία του site σας στους δικούς μας servers.

Αλλαγή εταιρίας web hosting? Είναι εύκολο να αλλάξω εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Η αλλαγή εταιρίας web hosting δεν είναι τόσο δύσκολη διαδικασία όσο φαίνεται και μπορεί να γίνει εύκολα , γρήγορα , με μηδέν down time για το site σας.  Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας! Έχουμε μεταφέρει εκατοντάδες site χωρίς ο πελάτης να καταλάβει καμία διαφορά εκτός από τις βελτιωμένες επιδώσεις του site του!