Φιλοξενία ιστοσελίδας WordPress με Cloudflare CDN

Η Hostsun ανακοινώνει με ενθουσιασμό την συνεργασία της με την CloudFlare CDN (Content Delivery Network), αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την ταχύτητα και την ασφάλεια στην φιλοξενία ιστοσελίδων. Απολαύσετε την εμπειρία ενός γρήγορου WordPress Cloudflare CDN hosting εύκολα, γρήγορα και δωρεάν! Αύξηση ταχύτητας στο WordPress ή Joomla site σας με φιλοξενία ιστοσελίδας σε συνδυασμό με CloudFlare CDN και προστασία από ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών επιθέσεων, μέσω της φιλοξενίας ιστοσελίδων Hostsun!

Το CloudFlare είναι ένα CDN (Content Delivery Network) που βελτιστοποιεί την απόδοση της ιστοσελίδας σας. Το CLoudFlare CDN σερβίρει τα στατικά αρχεία μίας σελίδας (φωτογραφίες, αρχεία html, php κλπ) από το cache τους αναλόγως ποιος server είναι πιο κοντά στον επισκέπτη της σελίδας. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που ονομάζεται Anycast που κατευθύνει τους επισκέπτες σας στο πλησιέστερο κέντρο δεδομένων (Datacenter). Το αποτέλεσμα είναι ότι η ιστοσελίδα σας, κατά μέσο όρο, φορτώνει δύο φορές πιο γρήγορα για τους επισκέπτες σας. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται μειώνοντας τα hops μεταξύ των servers όπως και επίσης το latency. Επιπρόσθετα, μέσω του CloudFlare CDN, παρέχεται προστασία ένα σε ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών απειλών ως επιπρόσθετο μέτρο ασφάλειας της φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχουμε.

Για παράδειγμα, αν ο server της φιλοξενίας ιστοσελίδων σας βρίσκεται στην Ελλάδα, και ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας βρίσκεται στην Ιταλία, θα δεί τους στατικούς πόρους της ιστοσελίδας σας, μέσω του server της Ιταλίας. Μειώνοντας δραματικά τον χρόνο απόκρισης, και τις επιδόσεις της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Έτσι το WordPress hosting γίνεται πιο γρήγορο από ποτέ!

Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα πακέτα για φιλοξενία ιστοσελίδων που προσφέρουμε και ενεργοποιείται μέσω του cPanel σας γρήγορα και εύκολα. Η διαχείριση των υπηρεσιών της Cloudflare CDN στο site σας, γίνεται μέσω του cPanel για άνεση και ευκολία. Οποιαδήποτε στιγμή αλλάξετε γνώμη, μπορείτε με τον ίδιο τρόπο να το απενεργοποιήσετε.

Πλεονεκτήματα της φιλοξενίας ιστοσελίδων με CDN:

  1. To CloudFlare CDN χτίζει τη μνήμη cache για σας με βάση την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.
  2. Βελτίωση θέσης στις μηχανές αναζήτησης μέσω της βελτίωσης της ταχύτητας φόρτωσης του site σας.
  3. Είναι δωρεάν! (Υπάρχουν χρεώσιμες επιλογές για αναβάθμιση υπηρεσίας αν δεν σας καλύπτει το δωρεάν πακέτο).
  4. Δουλεύει με στατικό και δυναμικό περιεχόμενο.Το CloudFlare αποθηκεύει τους στατικούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων JavaScript, φωτογραφίες, CSS και εικόνες. Το δυναμικό περιεχόμενο σας συνεχίζει να εξυπηρετείται απευθείας από τον web server σας αυτόματα.
  5. 24/7/365 online, ανεξάρτητα από την κατάσταση του διακομιστή.. Εάν ο διακομιστής πέσει για οποιοδήποτε λόγο, Το CDN θα εξυπηρετήσει ένα περιορισμένο αντίγραφο της προσωρινής αποθηκευμένης ιστοσελίδας σας για να κρατήσει σε σύνδεση τους επισκέπτες σας.
  6. Προστασία από traffic surges. Εάν έχετε μία απότομη αύξηση στη κίνηση της ιστοσελίδας σας, το CDN θα απορροφήσει την κίνηση ώστε η σελίδα να μπορεί να συνεχίσει να εξυπηρετεί επισκέπτες, χωρίς κανένα πρόβλημα.
  7. Δεν απαιτείται αλλαγή στο DNS (name servers). Δουλεύει χρησιμοποιώντας τους δικούς μας DNS με αποτέλεσμα οποιαδήποτε ώρα και στιγμή θελήσετε . Το απενεργοποιείτε χωρίς το κλασικό downtime των 24 ωρών που θα προέκυπτε αν αλλάζατε DNS.

Βελτίωση ταχύτητας ιστοσελίδων με CloudFlare CDN:

Καθώς η κίνηση περνά μέσω των Data Centers, η CloudFlare έξυπνα αποφασίζει ποια τμήματα της ιστοσελίδας σας είναι στατικά και ποια είναι δυναμικά. Τα στατικά στοιχεία αποθηκεύονται προσωρινά στους εξυπηρετητές της (servers) για σύντομο χρονικό διάστημα, τυπικά λιγότερο από 2 ώρες, πριν αρχίσει πάλι να ελέγχει αν έχετε ενημερώσει την σελίδα σας στο διάστημα που μεσολάβησε. Με την αυτόματη μεταφορά των στατικών στοιχείων της ιστοσελίδας σας ποιο κοντά στους επισκέπτες σας, η συνολική βελτίωση στην ταχύτητα της ιστοσελίδας σας αυξάνετε σημαντικά. Η Cloudflare διαθέτει 34 data centers που βρίσκονται σε στρατηγικά σημεία σε όλο τον κόσμο (12 στην Ευρώπη). Ανάλογα την τοποθεσία του επισκέπτη της σελίδας σας, το περιεχόμενο της σελίδας σας ανά-κατευθύνεται στον κοντινότερο server, βελτιώνοντας την ταχύτητα απόκρισης της ιστοσελίδας σας.

Η έξυπνη αποθήκευση που πραγματοποιεί η CloudFlare, σημαίνει επίσης πως εξοικονομείτε και εύρος ζώνης από το δίκτυο σας (bandwidth), που πρακτικά σημαίνει πως εξοικονομείτε χρήματα, και μειώνετε και τον φόρτο του εξυπηρετητή σας. Αυτό σημαίνει πως η ιστοσελίδα σας λειτουργεί ταχύτερα επειδή ο server έχει να κάνει λιγότερα πράγματα για τον κάθε επισκέπτη σας. Κατά μέσω όρο, οι πελάτες της CloudFlare βλέπουν μείωση του bandwidth κατά 60%, και 65% λιγότερα request στον server τους. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι πως η CloudFlare τυπικά θα κόψει των χρόνο που οι σελίδες χρειάζονται για να φορτωθούν στην ιστοσελίδα σας κατά 50%. Αυτό σημαίνει υψηλότερη διατήρηση επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας και πιο χαρούμενους πελάτες.

Βελτίωση ασφάλειας ιστοσελίδας με CloudFlare CDN:

Το CloudFlare CDN, παρέχει προστασία από επιθέσεις DDoS, Hacking, spam κα. στην ιστοσελίδα σας. Αναλύοντας τα μοτίβα κίνησης από εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζοντας τα συστήματα ασφαλείας, διασφαλίζοντας ότι μόνο η καλή κίνηση κατευθύνετε προς την ιστοσελίδα σας και η κακή μπλοκάρεται αυτόματα πρίν κάν φτάσει στο site σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *