Ενεργοποίηση Two Factor Authentication

Ενεργοποίηση Two Factor Authentication

Στα πλαίσια της διαρκούς επιδίωξης αναβάθμισης της ασφάλειας υπηρεσιών που σας παρέχουμε, έχει προστεθεί δυνατότητα για ενεργοποίηση Two Factor Authentication (δυνατότητα πιστοποίησης δύο παραμέτρων)  στο cpanel των πελατών της Hostsun, καθώς και του τμήματος πελατών της Hostsun.

Η ενεργοποίηση του, παρέχει μια επιπλέον δικλείδα ασφάλειας και συμβάλει στην ασφάλεια των δεδομένων σας καθώς και στην φιλοξενία ιστοσελίδων.

Συνεχίστε την ανάγνωση του «Ενεργοποίηση Two Factor Authentication»

Κατοχύρωση domain

Εμπιστευθείτε την Hostsun για κατοχύρωση domain και απολαύστε δωρεάν hosting για πάντα! Σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν hosting, απλά και μόνο με την κατοχύρωση ή μεταφορά domain , χωρίς κρυφές δεσμεύσεις και χρεώσεις  για πάντα! Συνεχίστε την ανάγνωση του «Κατοχύρωση domain»

Δωρεάν web hosting

Αποκτήστε Δωρεάν web hosting για Πάντα απλά με την κατοχύρωση domain, χωρίς κρυφές χρεώσεις, δεσμεύσεις ή μελλοντικές επιβαρύνσεις. Αποκτήστε δωρεάν web hosting με 150 MB χώρο για τη σελίδα σας και λογαριασμό email.

Συνεχίστε την ανάγνωση του «Δωρεάν web hosting»

Γρήγορο hosting στην Ελλάδα

Η Hostsun, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας αποθήκευσης NVMe, σε δίσκους SSD! Ως πρωτοπόρος εταιρία web hosting στην Ελλάδα, τώρα παρέχει το πιο γρήγορο hosting στην Ελλάδα!

Συνεχίστε την ανάγνωση του «Γρήγορο hosting στην Ελλάδα»

Δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων

Στην Hostsun παρέχουμε δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων απλά με την κατοχύρωση ενός ονόματος χώρου, χωρίς κρυφές χρεώσεις, δεσμεύσεις ή μελλοντικές επιβαρύνσεις. Αποκτήστε δωρεάν web hosting με 150 MB χώρο για τη σελίδα σας και λογαριασμό email. Συνεχίστε την ανάγνωση του «Δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων»

Πως αλλάζω εταιρία web hosting? Είναι εύκολο να αλλάξω εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Αρκετοί δυσαρεστημένοι πελάτες εταιριών web hosting διστάζουν να αλλάξουν εταιρία web hosting γιατί φοβούνται ότι είναι πολύπλοκη διαδικασία, ότι θα πέσει το site, δεν θα έχουν email κλπ.. Συνεχίστε την ανάγνωση του «Πως αλλάζω εταιρία web hosting? Είναι εύκολο να αλλάξω εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων?»

Φιλοξενία ιστοσελίδας WordPress με Cloudflare CDN

Η Hostsun ανακοινώνει με ενθουσιασμό την συνεργασία της με την CloudFlare CDN (Content Delivery Network), αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την ταχύτητα και την ασφάλεια στην φιλοξενία ιστοσελίδων. Απολαύσετε την εμπειρία ενός γρήγορου WordPress Cloudflare CDN hosting εύκολα, γρήγορα και δωρεάν! Αύξηση ταχύτητας στο WordPress ή Joomla site σας με φιλοξενία ιστοσελίδας σε συνδυασμό με CloudFlare CDN και προστασία από ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών επιθέσεων, μέσω της φιλοξενίας ιστοσελίδων Hostsun! Συνεχίστε την ανάγνωση του «Φιλοξενία ιστοσελίδας WordPress με Cloudflare CDN»

Εισαγωγή δομημένων δεδομένων Google Structured Data στο site σας

Πρόσφατα η Google παρουσίασε μια νέα δυνατότητα εμφάνισής αποτελεσμάτων δομημένων δεδομένων αναζητήσεων με τον όρο «Structured Data». Πλέον, με κατάλληλο κώδικα και Εισαγωγή δομημένων δεδομένων, μπορούμε να βοηθήσουμε την Google, να κατανοήσει το περιεχόμενο μιας σελίδας, συμπεριλαμβάνοντας δομημένα δεδομένα στη σελίδα μας.

Τα δομημένα δεδομένα είναι μια τυποποιημένη μορφή για την παροχή πληροφοριών σχετικά με μια σελίδα και την ταξινόμηση του περιεχομένου της σελίδας. Για παράδειγμα, σε μια σελίδα συνταγών, ποια είναι τα συστατικά, ο χρόνος μαγειρέματος και η θερμοκρασία, οι θερμίδες κλπ. Συνεχίστε την ανάγνωση του «Εισαγωγή δομημένων δεδομένων Google Structured Data στο site σας»